Despre mine

Să-i lăsăm pe cei care mă cunosc să mă descrie:
 
Flavy: este o fată sociabilă şi de gaşcă, care iţi poate deveni cea mai buna prietenă dupa ce o cunoşti mai bine, fiind sprijinul tău. Eu unu nu regret că am cunoscut-o, dar iţi trebuie ceva timp până treci de “carapacea” ei, pentru că nu se deschide în faţa oricui. Timpul petrecut încercănd s-o fac să se deschidă n-a fost irosit degeaba, caci sub carapacea ei am descoperit o persoană excepţională pe care o iubesc şi care mă iubeşte din suflet. Cunoaşte gluma, însă la nevoie poate deveni serioasă.

Gabi: „este foarte foarte de treaba. Cu dublu foarte.

Radu :„e creativă, ştie când să glumească şi când să vorbească serios, spune totul pe faţă, ceea ce poate fi şi calitate şi defect.
Boby: „este o fată cu idei măreţe şi câteodată foarte încăpâţânată. Îi place atenţia şi îi plac unghiile ei. Are voce de copilă, destul de atragătoare, după părerea mea şi e de treabă.”

Ylli: "este una dintre persoanele pe care nu te poţi baza. Ana îmi este prietenă pentru că mă acceptă, este sinceră şi e ea."

Ramona: "este una dintre cele mai bune prietene ale mele încă din iulie 2009. De-a lungul timpului, am reuşit să ne înţelegem şi să ne arătăm adevărata personalitate (ştiţi, e mai greu pentru Capricorni) Ana este o persoană cu multe calităţi: ştie să se facă plăcută repede, este o persoană amabilă care te ajută cu plăcere când ai nevoie de ceva. Este foarte perseverentă, nu abandonează ceea ce doreşte să ducă la capăt, înţelegătoare cu oamenii din jurul ei, este obiectivă în situaţiile când chiar am nevoie de o părere adevărată. Îţi poate ridica moralul foarte uşor, având un simţ al umorului foarte bine dezvoltat. Este foarte frumoasă, deşi ea susţine contrariul , modestă si sinceră. Intuitivitatea este o altă caracteristică a Anei. Nu ştiu daca ea chiar intuieşte ceea ce vreau eu să-i spun sau pur şi simplu a ajuns să ma cunoască foarte bine, cert e că domnişoara în cauză ştie deja cum mă simt, dacă mi-e bine sau rău înainte de a-i spune.
Aşaa...altă calitate ar putea fi iubirea ei pentru animale, în special oiţe (ştiti voi, animalele alea blănoase şi simpatice).
Câteva defecte care ar trebui să fie menţionate ar fi încăpăţânarea (specifică zodiei) şi uneori pesimismul. 
Oricum ar fi, Ana este o persoană foarte bună şi odată ce ajungi să o cunoşti îţi poate deveni un prieten foarte bun, dispus să fie alături de tine indiferent de situaţie."

Ştefan: "e fata care ştie să îţi vorbească...Ana e fata care ştie să te asculte, dar cel mai important, e fata care ştie ce să îţi spună după ce te ascultă"

Flavius: "Nu vreau să o laud sau să o ridic în slăvi, e pur şi simplu o fată ca oricare alta, dar diferită de toate. E sociabilă, înţelegătoare, uneori puţin cam supărici, dar uită rapid de toate cele întâmplate. Nu cred că e nevoie de părerea altora despre firea ei, e de ajuns părerea celui ce vrea să o cunoască şi încrederea acordată ei. " 

Paul: "Chiar dacă nu o cunosc decât din mediul online, pot spune că este o fată cu simţul umorului, inteligentă şi drăguţă. Este o plăcere să vorbesc cu ea si nu ratează nicio ocazie să mă facă să râd. Pune mult suflet în tot ceea ce face şi acest lucru este de invidiat! Este un kilometru de drăguţă! "

0 Response to "Despre mine"

Trimiteți un comentariu