Bravo ai stil Celebrity din 9 Decembrie 2020 Episodul 93

Bravo ai stil Celebrity din 9 Decembrie 2020 Episodul 93

O editie diferita continua astazi la Bravo ai stil Celebrity din 9 decembrie 2020 Sezonul asta se vede cu ochiul liber ca juratii au preferate mai ales la Maurice si Botezatu, nu mi se pare normal celelalte fete ce mai cauta acolo? Acasa cu ele se se faca emisiunea cu Tonciu si Alexandra Ungureanu sincer sa fiu nu tin cu Tonciu, dar daca nu era Tonciu nu avea cine sa o scoata din emisiunea asta pe Ungureanu la suprafata ca era genul lui Iuliana din sezonul 2 cat despre Raluca, se da dupa “nasu”.
Bravo ai stil Celebrity 9 decembrie 2020
Editie completa.

In fiecare sezon a fost cate o preferata a juriului asta nu inseamna ca a si castigat aceea daca va aminti sezonul Adelei, ea era preferata lui Maurice si pe buna dreptate avea stil, finete, educatie tot ceea ce trebuia dar de altfel nu a castigat, pentru ca publicul a ales altceva e normal ca sa aiba o preferata sunt oameni si ei.

Bravo ai stil Celebrity 9 decembrie 2020 HD

Intre Maurice si Bote zic ar fi ciudata consecventa cu care Bote o califica pe Andreea si cred ca, vizibil in defavoarea Alexandrei de aici si conflictul si cu siguranta Maurice are dreptate. Alexandra intruneste toate conditiile impuse unui stil desavarsit, inceoand cu cei 7 ani de acasa, maniere, eleganta, rafinament, diplomatie si multe altele din pacate, hainele de firma si banii nu desavarsesc un stil si mai ales o persoana acestea sunt doar aparente

0 Response to "Bravo ai stil Celebrity din 9 Decembrie 2020 Episodul 93"

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel