Puterea dragostei GALA 20 - 4 Octombrie 2020 Online

Puterea dragostei GALA 20 - 4 Octombrie 2020 Online

Recunosc ca de o buna perioada de timp ignor complet vlogurile lui Livian si ale lui taica-sau. Insa, citind anumite comentarii legate de ultimul vlog a lui Livian în care ameninta într-un mod mizerabil ca va pune un volg în care o va face praf pe Bianca, nu m-am putut abtine si m-am uitat si eu (de sunt femeie). Ce m-a surprins pe mine este faptul ca el poate trece cu vederea toate jignirile si tradarile prietenilor atât pe cei din emisiune cât si pe cei dinafara însa Biancai nu-i poate ierta ”nici el nu stie ce?” Cum poate fi cineva atât de prefacut încât sa stea cu o femeie un an întreg, sa strânga dovezi compromitatoare la adresa ei ca apoi s-o santajeze
Puterea dragostei
Cât de mult a urât-o el pe Bianca în tot acest timp. Daca va aduceti aminte Bianca a spus într-o emisiune, citez”ESTE OMUL CARE MI-A FACUT CEL MAI MARE RAU”.Eu nu am citit nici un comentariu denigrator din partea Biancai la adresa lui, din contra nu a raspuns nici jignirilor lui Nelson si nici a prietenilor lui care au denigrat-o în ultimul hal.Sa dea odata acel vlog sa vedem ce minciuni mai scorneste , de ce a fost în stare acest individ sa faca, sa sa înjoseasca si mai mult, sa decada în ultimul hal, Oricum noi nu-l mai credem si bine ar fi ca Bianca sa iasa ea sa spune despre ce este vorba si cu ce este amenintata?

Mireasa din 4 Octombrie 2020 HD

Pe mine, cel mai tare ma dezamageste atitudinea lui Cristian, care in realitate e un baiat chiar ok. Ce inseamna toata iesirea asta din decor? De unde si pana unde atata prietenie cu golanii care l-au umilit? De ce atata ura fata de doi oameni, care nu i-au facut nimic?! Mai ales fata de fata aia, care suporta un hate ordinar in casa, asa cum a suportat sora-sa!
EDITIE INTEGRALA.

0 Response to "Puterea dragostei GALA 20 - 4 Octombrie 2020 Online"

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel