Mireasa Sezonul 2 Episodul 46 din 28 Octombrie 2020 Online

Mireasa Sezonul 2 Episodul 46 din 28 Octombrie 2020 Online

Nu-mi vine a crede ce comentarii vad pe aici. Sunteti unele din voi mame, cum sa ii sustineti comportamentul de frustrat refuzat a lui David??? Voua v-ar conveni sa fie fiica voastra in locul Andrei? Voi la 20 de ani erati tare hotarate? Voi la 20 aveati numai decizii bune? Voi credeti ca este justificat sa faci rau intentionat cuiva? David a ranit-o intentionat din razbunare pe Andra. Cu ce a gresit Andra? A spus ca nu se simte chiar bine in compania lui David. A venit Alex, un barbat hotarat sa o cucereasca. Orice fata ar fi fost flatata. Mai ales o fata care nu a fost in cunoastere cu nimeni pana la David. Este o copila. Cu ce l-a ranit pe David. Ca l-a refuzat??? Voi ati acceptat toti barbatii care v-au curtat? Cum sa incurajati un astfel de comportament de badaran. Sper din suflet sa nu crească si copiii vostri in asentimentul vostru.

Mireasa Episodul 46
Imi place ca Mihai nu ma STRESEAZA cu afecțiune.Eu cred ca m-ar intelege afara,daca ma intorc la viața mea,nu e el genul sa imi strice cheful. (In cluburi la lautari,anturaje cu bombardieri,manelisti,Jadori,buriceala si c*rvasaraie,pe unde o sa umble ea cu iubi.Cum care iubi?Iubi Catalina,doar nu iubi Mihai.

Mireasa din 28 Octombrie 2020 HD

Andra,nu are nici o vina..Eu am spus de pe la bun început, ca acest David, (care a mai tot fost de ceva ani pe la mai toate usile televiziunilor), nu face altceva decat o strategie ieftina la fel cum e de fapt si aceasta editie. El nu urmareste concret a face o relatie sincera de iubire el este doar un ,,angajat,," in aceasta emisiune pentru a face show. La inceput au fost cateva saptamani bune in care audienta era pe el cum ataca el pe Radu ca vezi doamne de fapt lui ai placea de Madalina si toata lumea statea cu gura cascata cum el n-avea altceva de facut decat sa-i urmareasca miscarile lui Radu incat exasperase pe mai toti prin casa apoi dupa ce s-au format cuplurile ,Radu-Madalina, si Stefania -Mihai si chiar Catalin -Nicole si-a dat seama ca poate fi eliminat din lipsa de cuplu asa ca a ,,ochit-o"pe Andra care e cam cea mai ,,prostuța", dintre fete si care cum s-a si vazut a reusit din nou cu ajutorul lui David, sa mai faca ceva materiale audienta in emisiune iar acum hop cea mai buna strategie a lui, e sa faca pe martirul refuzat de Catalina dar de fapt a ales-o pe Catalina ca stia sigur ca ea oricum al refuza si vom vedea ce va mai fi cu siguranta ca daca Catalina ar zice Da ca ar fi de acord cu o relatie cu el s-ar intoare iar la 180 de grade sa-i gaseasca ceva si Catalinei deci totul e de fapt numai show ieftin .

0 Response to "Mireasa Sezonul 2 Episodul 46 din 28 Octombrie 2020 Online"

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel