Mireasa Episodul 22 - 30 Septembrie 2020 VIDEO

Mireasa Episodul 22 - 30 Septembrie 2020 VIDEO

Stefania, sunt mandra de tine! Nu cred ca am fost atat de mandra vreodata de un concurent pe care l am sustinut vreodata, in istoria MPFM ului! Ai o varsta frageda dar esti mai matura ca toti de acolo , la un loc! Stii intodeauna cum sa tratezi situatia, esti directa, imi place ca mereu ai grija sa nu ranesti pe nimeni, esti un om minunat si ma bucur ca ai demonstrat azi ca nu esti doar o fata frumoasa, ci esti si un om cu coloana vertebrala, demna, sincera si puternica.Te vom sustine pana la terminarea emisiunii, tu trebuie sa castigi, pt ca MERITI!

Mireasa Episodul 22
Prea multă importanță îi se da Claudiei,mi se pare tare sclifosita,și parșivă.La anii ei trebuia sa fie de mult la casa ei,cu copii și soț, mi-a placut faptul ca atat prezentatoarea cat si cei care fac materialele au punctat si aratat exact ce trebuia vizavii de Claudia si Mihai, ceea ce am vazut si noi dar nu morning puteam vorbi.

Mireasa din 30 Septembrie 2020 HD

A fost cum ne dorim, subiecte conflictuale ce merita dezbătute,până la urmă, de asta ne uitam,nu? Cert e că nu am am făcut altceva ,așa cum am procedat în ultimile săptămâni , ci am urmărit discuția din platou și materiale( de care nu știam,pt că și AP m-a dezamăgit).Sa sperăm ca nu a fost un accident.

Eram sceptica la inceput la adresa Stefaniei, acum dau dreptate 100% zicalei "nu judeca o carte dupa coperta". Aceasta fata are principii de viata frumoase si solide, este puternica, stie ce vrea de la viata la cei 23 de ani. Bravo, Stefi.
EDITIE INTEGRALA.

0 Response to "Mireasa Episodul 22 - 30 Septembrie 2020 VIDEO"

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel