Mireasa Episodul 21 - 29 Septembrie 2020 Rezumat

Mireasa Episodul 21 - 29 Septembrie 2020 Rezumat

Hai sa privim si partea cealalta a monedei: 1. Cata si Stefi chiar nu sunt de condamnat, oricare ne-am fi gandit prima data la noi si-apoi la altii. Mada s-a gandit la altii lasandu-se pe ea! E ca si cand ai castiga la loto si-ai dona banii... deci chiar nu pot sa le condamn pentru acea iesire dar nici pe Mada pentru marinimie. Pana la urma si Draghia m-a impresionat cand premiul de la Exatlon l-a donat. 2. Recunosc ca si eu am avut suspiciuni cu Radu dar acum l-am inteles... mai exact de cand am aflat unde munceste. Deci defect profesional. Da, vorbeste bine, si-l prefer asa decat sa dea din stangu-n dreptul ca Stefan. Un baiat citit si educat, asta-mi transmite. 3. Lorena - comportament imatur, nimic schimbat la ea dupa 3 ani. Cum am cunoscut-o asa a ramas. 4. Despre Stefan te-am mai contrazis odata cand tu vedeai iubire, si nu m-ai crezut. A ales-o pe prima care l-a acceptat, simtea ca nu este loc la altele. Dar a uitat un lucru: Nu exista "viata" lunga daca nu sunt sentimente. 5. Ionut - leit Lorena. - irecuperabil. Asa o sa-l vedem pana la sfarsit, agitat, incisiv, linistit. Intr-o bucla pana la final.

Mireasa Episodul 21
Narcisa zici ca e o fetita inocenta de la tara si care acum a venit la oras si descopera lumea. Felul cum se agata de atentia Andrei e cam penibila pentru varsta ei. Despre armând s a vb cel mai mult.. Alții nu sunt în casa? Alte triunghiuri nu se vad? Despre armând și fetele lui s a mai vorbit... Au materiale frumoase dar nu se dau. I se da mult prea multa atenție Alexei asa se vede de acasa sunt fete cu care nici nu ați vorbit.. Am. Impresia ca alegeți materiale numai în care sa apară Alexa.. Pe de alta parte ea e o fata frumoasa și inteligenta.

Mireasa din 29 Septembrie 2020 HD

Si eu cred ca Stefania si Catalina au avut dreptate, Madalina avea imunitate garantata atat timp cat avea jokerul sau putea sa-si salveze de la eliminare un prieten apropiat, eu zic ca Mădălina nu a procedat asa din marinimie ci din lasitate, nu a avut curajul celor doua, fata de Lorena nu trebuia sa faca gestul pentru ca stim ca aceasta le-a atacat des pe toate, inclusiv pe Madalina si dupa cum s-a vazut Lorena nu a simtit ca i s-a facut o favoarea ei i se cuvine, sper sa plece data următoare.

Doamna Claudia, cantareata, i a spus lui Mihai ca ea nu se simte in casa si ca vrea sa plece si i-a dat de înțeles lui Mihai ca afara poate fi ceva intre ei. Asa ca Misu cam vrea sa dezerteze. De aici cea care va suferi este Stefania, pt ca ea nu este la curent cu jocul cantaretei crede ca cei doi nu mai au nimic de împărțit si s-a mai si atasat de Misu! Asa ca rusinica celor care nu joaca pe față! Stefania macar este corecta si nu minte poporul cu televizorul, nu ii face pe altii sa sufere si nu se baga intre cupluri! Va pun si reactia lui Misu sambata la petrecere.
EDITIE INTEGRALA.

0 Response to "Mireasa Episodul 21 - 29 Septembrie 2020 Rezumat"

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel