Samsung Galaxy S20: Tot ce trebuie să știți

Samsung Galaxy S20: Tot ce trebuie să știți

Urmărind tendința din anii precedenți, Samsung și-a anunțat oficial ultimele dispozitive de ultimă generație pentru smartphone-uri, într-un eveniment despachetat în februarie. Odată cu prima lansare, în curând; este timpul să înveți despre toate lucrurile importante despre Galaxy S20s.

Samsung Galaxy S20
Ca întotdeauna, Samsung a încercat să împacheteze toate cele mai noi și mai mari tehnologii de smartphone-uri în telefoanele lor emblematice din 2020. Există trei variante diferite - Galaxy S20, S20 Plus puțin mai mare și cea mai mare dintre toate, S20 Ultra.
Toate cele trei variante ale gamei S20 sunt destul de asemănătoare, în sensul că au afișaje de 120Hz, stocare expandabilă, rezistență la apă și încărcare wireless. De asemenea, sunt echipate cu aceleași procesoare Snapdragon 865. Mai mult, toate sunt compatibile cu 5G, deși Galaxy S20 obișnuit nu se va conecta la rețele mmWave 5G.

Oricum, pe lângă dimensiunea afișajului, trio-ul smartphone-urilor Galaxy S20 diferă și în anumite domenii cheie precum capacitatea bateriei, opțiunile de stocare internă, etc. Desigur, cea mai mare diferență poate fi văzută în configurarea camerei din spate, cu S20 Ultra prezintă un senzor primar uriaș de 108MP, triplat cu un senzor cu unghi larg de 12MP standard, precum și un telefon cu 48MP cu un zoom incredibil de 100x.

Prețurile smartphone-urilor Galaxy S20
Începând de la 1000 $, 1200 $, respectiv 1400 $; Samsung Galaxy S20, S20 + și S20 Ultra sunt destul de scumpe. Acestea sunt disponibile pentru a precomanda în toate marile transportatori și comercianți din SUA, Samsung oferind un voucher de 100 USD, un card cadou de 150 USD și un credit de 200 USD pentru variantele de bază, plus și Ultra. În ceea ce privește contractele, atât Verizon, cât și Sprint oferă câteva oferte generoase.

0 Response to "Samsung Galaxy S20: Tot ce trebuie să știți"

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel