Lucruri pe care barbatii vor sa le stii, dar nu iti vor spune asta.

Lucruri pe care barbatii vor sa le stii, dar nu iti vor spune asta.

Fetelor, poate v-ati intrebat vreodata: “oare el ce crede, ce vrea?” sau poate ati observat o atitudine schimbata la partenerul vostru. Asta deoarce exista anumite lucruri de care barbatii au nevoie si pe care nu o sa ti le spuna in fata niciodata poate. Fie ca e o fire mai romantica si jucausa, fie ca e mai serios, tot barbati raman.

Barbatii se gandesc la s*x tot timpul. Da, este adevarat, majoritatea barbatilor sub 60 de ani se gandesc la sex cel putin o data pe zi si au fantezii mai des decat femeile. Chiar si atunci cand au avut o zi proasta si se simt obositi, nu ar ezita sa te puna la pamant.
El are nevoie de spatiul sau. Barbati au nevoie de spatiul lor pentru a fi singuri, sa se linisteasca si sa se relaxeze. Nu va ganditi ca va pleca in alta camera, ci pur si simplu acordati-i cateva minute intr-un coltisor acolo, sa fie singur. In timpul asta puteti sa va uitati la televizor, sa ascultati muzica, sa gatiti sau orice alta activitate care nu il implica pe el direct. Nu inseamna ca daca va sta putin singur nu se gandeste si la voi. Spre deosebire de femei, barbatii nu au nevoie de o sedinta la spa sau la un salon de masaj, ei pot sa se relaxeze foarte bine pe un pat. Cu siguranta va aprecia daca pentru cateva minute va veti indrepta atentia catre altceva.
parteneri ganduri comune
Nu ii plac intrebarile stupide! Fetelor, nu va intrebati patenerii daca o anumita rochie sau pereche de pantaloni va fac sa pareti mai grase. Barbatii urasc asta asa cum urasc si cumparaturile. Nu intrebati care pereche de pantofi se aseaza mai bine, pe ce culoare sa cumperi bluza sau daca “aia din statele tau” arata mai bine ca tine si e mai slaba. Cu astfel de intrebari cu siguranta veti reusi sa va enervati partenerul.

Le place sa fie apreciati pentru ce fac. Poate ca barbatii nu sunt asa sentimentali precum femeile, dar macar incearca. Le place sa arate ca si ei pot gati, ca si ei pot avea grija de copii si ca iti pot surprinde iubita intr-o maniera placuta. Vor doar sa va dovedeasca ca sarcinile dintre voi vor fi impartite in mod egal. Daca ei fac asta, ar fi bine sa apreciati acest lucru prin cateva cuvinte.

0 Response to "Lucruri pe care barbatii vor sa le stii, dar nu iti vor spune asta."

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel