Hai să revoluționăm și asta

Hai să revoluționăm și asta

Tehnologia avansează într-un ritm extraordinar, dar nu cred că trebuie să vă mai zic vouă asta. În mod sigur ați observat că apar device-uri și servicii care ne fac viața din ce în ce mai ușoară.

Unul dintre avantajele pe care ni-l oferă acest progres, este online-shoping-ul, este așa de plăcut să știi că orice îți poți dori și permite, este doar la un click distanță. De vreo 2 ani, îmi fac tot mai mult cumpărăturile online, cele mai importante. Deși au o foarte mare pondere în lucrurile comercializate online, hainele sau încălțămintea, nu prea și-au găsit locul în coșul meu de cumpărături, pentru simplul fapt că nu pot proba acel articol, să văd cum îmi vine. Când merg într-un magazin, mi se întâmplă să văd un produs pe raft care să-mi facă cu ochiul, dar când îl pun pe mine să nu-mi placă cum vine. Păi dacă în viața reală mi se întâmplă așa ceva, ce încredere să am într-o poză.

Frica asta sunt sigur că este prezenta la mulți dintre voi, iar cei de la Gortz, un magazin de încălțăminte, au găsit o soluție care poate inova felul în care facem cumpărături de acum încolo. Au creat un soft care îți scanează piciorul și “te încalță” cu o varianta 3D a tenișilor aleși. Desigur, tenișii nu par așa de reali, iar ca să faci asta trebuie să te deplasezi într-un punct, adică e ca și cum ai merge la magazin. Dar primul pas a fost făcut, de aici, tehnica aceasta nu poate decât să se îmbunătățească.

0 Response to "Hai să revoluționăm și asta"

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel