Cum să scrieți o postare pentru a atrage solicitanții potriviți

Cum să scrieți o postare pentru a atrage solicitanții potriviți


Angajarea oamenilor poate fi un proces stresant. Orele petrecute cu ajutorul CV-urilor vă pot lăsa să doriți să vă smulgeți părul. Cu toate acestea, există modalități de a facilita procesul și de a vă asigura că veți obține solicitanții potriviți.

Utilizați titlul corect al lucrării

Nu fi prea evaziv când scrii titlul postului, spune exact ce este. Oamenii ar putea fi atrași de un titlu interesant, dar este mai probabil să primiți aplicații din perspective improprii.

Adăugați o introducere interesantă

Fiți emotivi când scrieți introducerea și spuneți-le solicitanților ce implică meseria. Adăugați trei sau cinci detalii despre jobul pe care oamenii îl vor găsi interesant și încercați să arătați în scris că angajații sunt apreciați. Gândește-te să scrii o postare de post ca publicitate a companiei tale și să atragi atenția cititorilor.

Spune-ți povestea

Solicitanții vor dori să știe ce face compania dvs., cum a început și viziunea dvs. pentru viitor. Vor dori să afle despre cultura muncii și despre cum interacționezi cu personalul tău. Este important să vorbim despre proiecte interesante și eforturi viitoare care fac compania dvs. unică.

Faceți procesul de cerere ușor

Spuneți-le potențialilor dvs. solicitanți care vor implica procesul. Se asigură că sunt cu adevărat interesați de poziție și vor finaliza pașii. Companiile care folosesc formulare de cerere complexe au mai puține probabilități de a solicita, deoarece oamenii se plictisesc să completeze formularele. Încercați să luați în considerare ce este esențial pentru aplicația inițială și, dacă este nevoie, adăugați oa doua etapă înainte de interviu.

Enumerați oportunitățile

Oamenii își doresc șansa de a-și îmbunătăți abilitățile și de a-și dezvolta cariera. Nimeni nu vrea să fie blocat într-un loc de muncă fără punct, deci evidențiază modul în care oamenii pot avansa în compania ta. Enumerați pregătirea oferită, orice cursuri și procedura de promovare. De asemenea, veți atrage oameni care vor depune eforturi mai mari pentru a-și atinge obiectivele.

0 Response to "Cum să scrieți o postare pentru a atrage solicitanții potriviți"

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel