Arta contemporană

Arta contemporană

Dacă aș crede în toată chestia aia cu reîncarnarea aș zice că-n altă viață am fost un artist, asta deoarece simt că am niște gusturi bune când vine vorba de ceea ce este frumos, deși n-am nici o urmă de talent necesar pentru a crea ceva frumos. Asta am simțit-o încă din clasa I când nu eram în stare să pictez un coș cu fructe, dar apreciam opera de arta pe care o făcea mama în locul meu. Până la ora actuală cea mai mare operă de arta a mea a fost felul în care am scris Rapid pe bancă, în ultimul an de gimnaziu.
arta contemporana

Îmi place arta, în toate formele ei, dar normal c-am și eu niște preferințe. Voi alege mai degrabă ceva diferit, mai neobișnuit decât un tablou ce ilustrează o gagică care încearcă un zâmbet nițel pervers. Apreciez mult mai mult un artist care lucrează cu ceea ce are, cu ceea ce-l înconjoară, decât unul care-și creează un univers al său. Alta chestie ce mi se pare că trebuie luată în seama este faptul că timpurile se schimba, iar arta nu rămâne mai prejos. Poate până acum 100 de ani, ea se rezuma la tablouri și sculpturi, dar acum vremurile au evoluat, iar arta a emigrat și în alte domenii, cum ar fi fotografia sau digitalul.

Unul dintre marile avantaje ale internetului este acela că ne aduce totul la un click distanță, permițându-ne astfel să ne bucuram de multe lucruri frumoase, aflate de obicei la mii de kilometrii distanta. Așa am ajuns eu să aflu de Randeep Katari, un tânăr căruia îi place să fac poze, pe care să le completeze cu personaje animate. Desigur, nu e un artist la fel de mare ca Michelangelo, dar ceea ce face el tot artă se numește, arta contemporană. Mai jos aveți câteva mostre ale munci sale, iar dacă vă place vă invit să-i vizitați blogul, unde postează aproape zilnic o lucrare nouă.

0 Response to "Arta contemporană"

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel