„Mireasa” se amână, nu mai începe mâine. Care este motivul?

„Mireasa” se amână, nu mai începe mâine. Care este motivul?

Un show care întotdeauna a încurajat dragostea. Nu tradarea, nu a încercat sa despartă cupluri sau sa incerce sa forțeze formarea unor cupluri cum face alt show concurent. Lumea a plăcut foarte mult acest format care a fost lansat de MPFM si a crezut ca PD va semana. Dar acea emisiune incurajeaza complet opusul a ce înseamnă dragostea.
Mireasa antena 1

Cu siguranță vor venii oameni de calitate, avem încredere în dvs că veți ști să-i selectați în așa fel încât să vedem lucruri frumoase, iubire și sinceritate. Nu doar scandal, certuri si alte lucruri urâte si oameni dornici să se afirme  (ca in alte locuri). Vor fi si din aceștia clar, dar să fim selectivi.

UPDATE IMPORTANT: Conform unei informații de ultimă oră primită de la Antena 1, emisiunea nu va mai fi difuzată sâmbătă. ”Mireasa” a fost amânată pe termen nelimitat momentan, din cauza evoluției pandemiei. Oficialii postului de televiziune afirmă că au făcut modificări în grila de programe și că vor comunica o nouă dată când vor lua o decizie în acest sens.

Noutate absolutã la @Mireasa : însoţitorii bãieţilor pot fi atât un membru al familiei, cât şi cel mai bun prieten, cel mai important criteriu fiind ca persoana sã îi fie foarte apropiatã, de încredere şi sã îi reprezinte interesele. Însoţitorii vor avea un rol decisiv pe parcursul competiţiei, fiind cei care vor decide, alãturi de public, care va avea ultimul cuvânt, soarta fetelor în concurs.

0 Response to "„Mireasa” se amână, nu mai începe mâine. Care este motivul?"

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel