Asia Express sezonul 3 Episodul 18 din 23 Martie 2020

Asia Express 23 Martie 2020

Aruncati in propriul joc de vedete Asia Express Episodul 18 din 23 Martie 2020 continua iar eu pur și simplu nu înțeleg de ce marea majoritate a oamenilor le urăsc pe Carmen și Alina. Și de ce lumea asta nu vede mai departe de stereotipuri. Observ că peste tot sunt blamate că vai doamne sunt blondele alea care evident că reușesc aproape tot timpul datorită faptului că sunt frumoase (bune, sexy, atrăgătoare) și deobicei comentariile vin de la niște femei gen Maria și Lia, câtă invidie și câtă răutate, sau mai citesc de la diferiți "domni" care nici măcar nu știu a scrie corect gramatical că ar fi parașute (și alte câteva descrieri de astea de grajd) E chiar așa nașpa să fii frumoasă, deșteaptă și de succes?

Asia Express sezonul 3 Episodul 18

Lia și Maria sunt doar ironice, spun totul pe invers. Și ele au spus de fete ca sunt incredibil de frumoase și ca toata lumea oprește doar sa vadă dacă sunt reale, asa ca nu vad unde răutatea asta și invidia. Iar lumea le înjură pentru ca asta a prezentat emisiunea, ca la ele se opresc mașinile pt ca sunt frumoase, ca ele mereu găsesc cele mai bune cazări pt ca sunt frumoase. Pana și Ristei o întreba azi pe Carmen cine își arata fundul la autostop, în gluma bineînțeles, dar vezi tu nu pe toți ii duce capul sa înțeleagă ironia și glumele și prind ura pe anumite persoane. De astea le înjură și își doresc sa plece cat mai repede. Singurele persoane care împart ura și invidie în concurs sunt fix Abagii care spun despre fiecare echipa în fata ca este o echipa foarte slaba sau neînsemnata, și ca pe speak nu îl duce capul. Asta e ura și invidie nu ca zic Lia și Maria ca cine naiba ar opri la 2 babe când în fata lor sunt 2 fete superbe, blonde și tinere.

Asia Express din 23 Martie 2020 HD

Sincer, cand le-am vazut prima data, mi-am spus, in gand: doua pitipoance care au gresit emisiunea! Ei, fetele astea, prin comportamentul lor, m-au facut sa-mi schimb parerea. Sunt muncitoare, cu bun simt, competitive, fara ifose. Bravo, fetelor!

Editie completa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la newsletter-ul meu