Televiziunea din ţara asta cu bune si nebune

Televiziunea din ţara asta cu bune si nebune

Bună, prieteni! Probabil v-aţi pus întrebarea asta cel puţin odată: Unde e acel divertisment din televiziunea română? Vă amintiţi cu toţii programele televizate de acum 6 ani+, când stăteam la televizor lipţi urmărind pe Costel când o fugărea pe Leana în tot satul pentru că rămânea fără ţuică în casă, nu?
Sau de “Trăsniţii din NATO”, cel mai mult mă amuza atunci când Gogoaşe îşi lua peste cap, fără prea multe comentarii. Bine…mi-e dor de episoadele alea, vechi. Ei încă mai există, dar cred că şi-au pierdut umorul, puţin.
Îmi aduc aminte cu plăcere de epicele revelioane cu Vacanţa mare, daa.. Garcea îţi înveselea seara de anul nou. Ce vremuri… Acum, dai peste manele în programul de revelion,
fără număr.de îţi vine să vomiţi. Aş putea râde la replica asta, dar nu o fac, pentru că e trist.
Poate sunt prea mare să aduc în revistă aspectul ăsta, dar desenele animate au ajuns un dezastru. Înainte erau mult mai frumoase şi nu implicau atâta violenţă şi mesaje subliminale. NU, eu nu urmaresc desene acum, pentru că acum ce se difuzează, numai desene nu se pot numi. Mi-e de fraţii noştrii mai mici, ca să nu spun de pe acum de copii.
tv din romania live

În privinţa ştirilor, alt dezastru. O zi întreagă de privit la televizor, pe canalele românești de știri, și nu am văzut nicio știre economică. Dacă a fost vreuna, a trecut neobservată printre multitudinile de breaking news cu accidente, incendii, drame sau crime pasionale. Că aşa-i românul “Vai de mine şi de capu meu, uite bietul x şi y ce au păţit.”
Așa au arătat buletinele televiziunilor de știri. N-am auzit vorbindu-se despre curs, de acest an agricol despre care analiștii spun că va fi tragic din cauza secetei prelungite, de așteptările privind exportul în 2012, despre noile colectări la buget din diferite taxe noi sau mărite de la 1 ianuarie, despre ce face Dacia anul acesta sau privatizarea companiilor de stat.
Vai de capul nostru. Emisiunile sunt maşini de făcut rating, toată lumea ştie de “Dan Diaconescu”. Cine îşi mai aduce aminte de emisiunile lui Teo Trandafir? Ce îmi mai place acum e happy hour, cam atat.
Să sperăm ca pe viitor să fie mai bine în mass-media, pentru ca mie unu nu prea îmi place. Cine nu e de acord cu mine să ia telecomanda în mână şi să se uite la TV acum şi să nu-mi lase comentarii negative. Ciaules

0 Response to "Televiziunea din ţara asta cu bune si nebune"

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel