Surpiză eşuată – partea a 2-a

Surpiză eşuată – partea a 2-a

“…Cei doi au rămas singuri, s-au privit în ochi un timp, acest timp părând interminabil era chiunuitor pentru amândoi… parcă au trecut 2 zile… O lacrimă argintie s-a ivit pe faţa lui Michael. Ella era confuză, nu ştia ce să aleagă între furie, regret şi durere. După ce s-a calmat, Michael a apucat-o pe Ella de umeri şi cu o voce tremurândă a întreab-o cum i-a putut face una ca asta. Ea a izbucnit în plâns şi a luat-o la fugă pe acelaşi coridor. El era disperat, a fugit după ea şi o implora să încetinească şi să stea la discuţie. Ella a urcat în maşina care era parcată în faţa apartamentului şi a luat-o la goană pe stradă. Abia putea vedea în faţă de ochii săi lăcrimânzi şi inevitabil face accident. Nu a  observat că din stranie întâmplare pe o stradă apropiată era o maşină parcată aiurea şi s-a izbit frontal de ea. Ce este mai interesant, maşina de care s-a lovit Ella era a lui Jason, prietenul cu care l-a înşelat pe iubitul ei. Maşina părea singuratică, sigur mişelul de Jason s-a adăpostit într-un bar de noapte de prin apropiere şi a lăsat maşina acolo. Mich. a avut noroc că a prins un taxi repede şi a surprins teribila scenă. El a intervenit repede scoţând-o pe Ella sângerând din maşina ei şi au pornit spre urgenţă.

In taxi, Michael o ţinea strâns în braţe, o mângâia pe frunte şi plângea amarnic. Din gura Ellei s-a auzit un “te iubesc” surd, iar Michael i-a răspuns plângând şi şi a strâns-o mai tare în braţe. Ajunşi la spital, Ella a primit asistenţă medicală şi a fost dusă pe mâini bune. După câteva ore, Ella a fost dusă în salon şi nu avea un diagnostic foarte grav, dar medicii i-au spus lui Michael că iubita lui trebuie să rămână 3 zile sub supraveghere. După ce a discutat cu doctorul, Michael a avut permisiunea să stea alături de Ella în acest timp.

Nu a dormit nici măcar o clipă şi şi-a petrecut nopţile în genunchi lângă patul Ellei. În tot acest timp, Ella a avut momente de luciditate şi a discutat cu iubitul ei tot ce aveau de discutat. După externare, cei doi au revenit în acel apartament murdar de păcate. Ella a observat că buchetul de flori era pe jos, l-a ridicat, l-a pus pe pat lângă ea şi se uita cu durere la el. Michael a văzut-o şi i-a mângâiat faţa spunându-i că in ciuda celor întâmplate, o iubeşte enorm. Cei doi s-au privit sincer în ochi şi au petrecut mai mult de o oră îmbrăţişându-se. Totul mergea perfect şi nu au mai existat certuri între ei. După 6 luni, pe 12 septembrie, şi-au stabilit nunta.”

În ciuda “end”-ului banal, aceasta a fost o poveste cu tâlc din care putem învăţa mulţi dintre noi. Tema textului este cea a iubirii şi nu în ultimul rând, cea a puterii iertării. Sper că v-a plăcut şi voi încerca să mai scriu aşa ceva pe viitor. Pentru mine a fost o plăcere şi a fost o experienţă total plăcută să scriu o poveste. O seară plăcută!

 

0 Response to "Surpiză eşuată – partea a 2-a"

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel