“O surpriză eşuată” prima parte povestita

“O surpriză eşuată” prima parte povestita

Textul de mai jos este roada imaginației mele. “Erau doi tineri care se iubeau, Ella și Michael. Michael a plecat înafara țării pentru o întâlnire de afaceri foarte importantă, iar Ella, iubita lui, a rămas singură în apartamentul în care locuiau cei doi. Înainte ca el să plece din țară cei doi s-au certat foarte tare și a rămas să mai comunice să decidă dacă are rost să se mai întoarcă în caz că s-ar fi calmat apele. Apartamentul în care stăteau cei doi era al ei, așa că el și-a luat mai multe haine în bagaj decât i-ar fi trebuit in călătorie cu gândul că s-a terminat totul. Michael ăsta a stat  înafară în jur de o lună, a pierdut enorm în afaceri deoarece se tot gândea la scena de ceartă între ei doi, îl bântuia gândul că nu o mai poate avea pe EA înapoi niciodată și asta a făcut ca mințile sale să-i ia razna. A trecut o lună și două zile și Ella l-a uitat pe Michael. Jason, un prieten mai vechi al Ellei,a avut oportunitatea de a se apropia de ea în acel moment de vulnerabilitate și a pătruns în cele mai adânci gânduri ale ei.
surpiza care da gres

Din vorbă în vorbă, a rămas ca cei doi, Ella și Jason, să se vadă la ea în apartament “la un film”. Culmea e că Michael s-a decis să se întoarcă la Ella, dar nu a anunțat-o că se întoarce deoarece a vrut să-i facă o surpirză plăcută care consta într-un buchet de flori cât cuprindea brațul, o declarație de dragoste și niște scuze sincere din partea lui. După multă organizare și un drum greu, Michael ajunge în fața apartamentului radiind de fericire că în sfârșit o va vedea pe ființa pe care o iubea și crezând că va fi bine. El avea cheile de la apartament și a decis să intre direct ca surprizasă fie mai spontană.

Michael pășea tremurând pe coridor, auzea un zgomot intens de film scos dintr-un sistem home cinema, a ajuns la ușă și a stat 10 minute să respire, a băgat cheia să descuie și…surpriză! Ușa era descuiată. El a intrat grăbit în cameră și i-a surprins pe cei doi în poziția misionarului. Florile parcă s-au ofilit și au căzut din mâna lui. Acesta a turbat  de furie și l-a asaltat în pumni pe Jason. Acesta a luat-o la goană cu chiloții luați pe dos pe coridorul unde pășea mai devreme Michael, abia văzând în față de dimensiunea buchetului. Cei doi au rămas singuri, s-au privit în ochi un timp, acest timp părând interminabil era chiunuitor pentru amândoi… parcă au trecut 2 zile… ” To be continued…

În seara asta, m-am decis să nu mai folosesc emoticonuri un timp. M-am decis să fiu un rebel, un nedependent. Am ales să fiu eu însumi, să mă bucur de viaţă şi să transform răul în bine. P.S. Continuarea o veţi avea mâine seară. Dacă vreţi să vă fie mai uşor să aflaţi, abonaţi-vă completând formularul primului widget din sidebar cu email-ul vostru.

0 Response to "“O surpriză eşuată” prima parte povestita"

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel