Muzica noastra romaneasca, unde e?

Muzica noastra romaneasca, unde e?

Mi-am promis ca in acest an voi scrie mai mult pe blog... mai mult de la mine, mai mult din capul meu. Voi incerca sa imi exprim cat mai mult parerea fie ea de bine, de rau, cu nervi sau fara. Am promis ca reiau activitatea de pe 9 si am reluat-o de pe 8 asadar vreau sa fiu mereu cu un pas inainte.

Astazi in pauza de pranz cautam o melodie pentru a o dedica iubitei mele deoarece obisnuiesc sa fac asta, chiar daca reusesc sa imi exprim sentimentele mult mai bine prin cuvintele mele, dar aleg doar acele melodii care transmit un mesaj clar si sentimental si dintr-o data mi-am dat seama ca nu imi mai plac melodiile actuale. Mi-am dat seama ca imi place ceea ce candva nu suportam sa aud.
muzica din romania

Avem atatea melodii superbe in LIMBA ROMANA incat nu-mi vine sa cred ca artistii din ziua de azi parca refuza sa foloseasca limba noastra pentru a crea piese.

Sa vorbim de Holograf sau Directia 5 sau Taxi sau Voltaj sau Iris sau Laura Stoica (Dumnezeu sa o ierte), Andra (care s-a stricat putin cu englezisme dar piesele romanesti raman mari), Ducu Bertzi, Dan Spataru, Cargo ? Dumnezeule, cate nume imi vin in minte. Eh, ce sa vorbim despre ei? Stim foarte bine ca toate aceste nume dar si multe multe altele au fost, sunt si vor ramane valori enorme ale muzicii romanesti.

Muzica din ziua de azi merita apreciere ?
Artistii romani actuali fac o treaba buna (pentru noi, nu pentru buzunarele lor) in industria muzicala romaneasca?
Marea majoritate dintre ei au ajuns sus pe munca proprie ?
Putem spera ca vom auzi din nou melodii frumoase cantate in limba romana ?
Am facut bine eu atunci cand i-am laudat in unele articole pe cei care ii auzim la radio, tv, youtube in fiecare zi ?
Raspunsurile va sunt oferite de un ingeras adorabil:

0 Response to "Muzica noastra romaneasca, unde e?"

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel