Ce se intampla in Romania?

Ce se intampla in Romania?

Toata lumea afirma ca singura solutie utila pentru a putea schimba tot ceea ce se intampla cu Romania este revolutia. Pe de alta parte, tuturor le este teama de revolutie. Nimeni nu doreste sange varsat. Ce s-ar putea face totusi ? Ar mai fi o varianta: DEMISIA.
Ce se intampla in Romania?

Stim bine ca evenimentele din aceste zile au de-a face cu deciziile asupra SMURD-ului dar romanii si-au adus aminte de situatia in care se afla, de viata care o duc zi de zi si de masurile de austeritate cu care populatia trebuie sa se confrunte in anul 2030.

"Vom folosi forta" ?  Sunt platiti din banii nostri ca sa foloseasca forta impotriva noastra ? Treziti-va fratilor !

Lucrurile nu merg deloc spre bine dar nimeni nu se gandeste la DEMISIE. Evident, cei de sus duc o viata mult prea buna pentru a reunta la ea. REVOLUTIE NU, DEMISIE NU dar ce naiba atunci ?
Nimeni nu garanteaza faptul ca daca ar trece altcineva la conducere, situatia s-ar imbunatati dar nici nu se poate merge inainte cu "Asta-i viata!", "Ce sa facem... dam inainte." sau "Cum a merge a merge.".
Sunt constient ca tot ceea ce am spus acum ar putea fi egal cu zero peste 2 zile cand toti se vor satura si vor merge acasa pentru ca nu primesc sustinere din partea populatiei dar poate incet incet, fiecare eveniment va avea o mica influenta.

0 Response to "Ce se intampla in Romania?"

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel