Ce e de facut atunci cand  timpul devine prea scurt

Ce e de facut atunci cand timpul devine prea scurt

Bună seara! Probabil unii dintre voi v-aţi întrebat de ce nu am prea postat pe aici. (să fim serioşi… cine s-a întrebat? oh go on) De foarte mult timp încoace simt că am deraiat enorm de la linia normală a vieţii mele şi nu ştiu ce să mai fac! Este un total ghiveci în viaţa mea. Este dezordine în gândurile mele, la şcoală… nu mai învăţ nimic, notele mi-au scăzut dramatic, la pian… nu am mai făcut ceva de vreo 9 luni, o carte… nu am mai citit şi eu de vreo 5 luni… Simt că nu mai pot!
cum sa ne ocupam timpul liber

Ma complexează toată harababura asta! Ce să fac si eu să-mi fie cât de cât viaţa ordonată? Nu îmi mai ajung 24 de ore pe zi! Doamne, câte sunt… Pe lângă faptul că mă văd doar o dată pe lună cu iubita mea, nici cu prietenii nu am mai ieşit. În viaţa mea nu am mai avut o asemenea monotonie. Oare aţi simţit vreodată cum e să fii plictisit de viaţă, de tot ce te înconjoară, să faci ceva să scapi? Offf, în fiecare zi am stres şi dacă continui în halu’ ăsta, la 30 de ani voi ajunge să stau din spital în spital şi de la psiholog la psiholog. Ce e de făcut?!?

Un prieten mi-a raspuns deja: Total în dezacord! Lucrurile mărunte fac viaţa frumoasă! Monotonia vine de la lucrurile esenţiale, cum spui tu. Dacă toţi am merge la şcoală, în weekend am ieşi cu prietenii şi în rest am face 2-3 activităţi pe săptămână, şi am repeta aşa mereu că ăsta e esenţialul pe care tre’ să-l facă individul la 17 ani, zi-mi tu mie că nu e monotonie.

0 Response to "Ce e de facut atunci cand timpul devine prea scurt"

Trimiteți un comentariu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel